Formula 1

Az autóversenyzés csúcsa, a autósportok királya. Mindenkinek szükséges legalább egyszer élőben is megnézni...

IndaFotó képek

formula1.blog.hu

Mindent az F1 világából...

Vettel - Speed csere

2007.08.01. 11:41 | D.G. | Szólj hozzá!

Mégsem maradhat a csapatánál Scott Speed,mivel a Toro Rosso azonnali hatályal szerződést bontott vele. Helyettesére nem kellett sokat várni, hisz Vettel személyében már meg is találták!

Scott Speed, aki a Nürburgringen állítólag összeverekedett a csapatvezetővel Franz Tosttal, a múlt héten még tesztelhetett a csapattal, mára azonban már nyilvánvalóvá vált, hogy a Hungaroringen nem indulhat. Speed és a csapat között már régebb óta hűvös a viszony, mivel az amerikai pilótát rendszeresen kritizálták teljesítménye miatt (volt is rá oka a csapatnak).

Helyetteség Sevastian Vettel szeméylében találták meg, akit a BMW is örömmel enged el a Toro Rosso istálóhoz. Vettel egy versenyen már indult (USA GP), melyen a 8., pontszerző helyen végzet, ezzel minden idők legfiatalabb pontszerzője lett.

Közben az amerikai versenyző menedzsere Glen Hinshaw bejelentette, hogy védence még mindig érvényes szerződéssel bír, és, hogy a Toro Rosso még nem bontotta fel a szerződést! Az ügynek tovább folytatása ígérkezik...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://formula1.blog.hu/api/trackback/id/tr30129837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása